Escape diner*

Dit is een arrangement voor 30 – 50 personen. I.v.m. Corona zal dit voorlopig nog niet kunnen.

Hou je van het oplossen van escape room-achtige puzzels? Zoek je een alternatief voor een normale escape room of wil je een escape room in combinatie met eten? Kies dan voor het Escape-diner bij Koning Goedhart! Bij dit diner arrangement moet je niet jezelf bevrijden, maar laat je jouw maaltijd ontsnappen. Het is dus een escape room waarbij je ook eten krijgt geserveerd. Samen met jouw medespelers werk je aan verschillende opdrachten en kom je steeds een stap verder. Als je bijvoorbeeld een escape room voor een vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid organiseert, is dit een goed alternatief voor een doorsnee escape room.

Een escape room met puzzels én eten: zo werkt het

Het Escape-diner bestaat uit verschillende rondes. In elke ronde ga je escape room puzzels en raadsels oplossen. Als je de escape room goed speelt, krijg je tijdens alle rondes eten opgediend. Het verloop van het Escape-diner is als volgt:

Ronde 1

In de eerste ronde strijd je in kleine groepjes. Jullie krijgen allemaal dezelfde opdracht. Het groepje dat als eerste klaar is, mag als eerste de kist openen. In de kist zitten vouchers voor extra gerechten en andere bonusitems die handig kunnen zijn in het vervolg van de avond.

Ronde 2

In de tweede ronde is het de bedoeling om samen te werken. Jullie krijgen 8 opdrachten in de vorm van escape room puzzels die verspreid staan in het restaurant. Aan jullie om deze opdrachten op tijd klaar te hebben, want na 45 minuten staat er een buffet klaar (OP SLOT). Als jullie de codes of sleutels hebben, gaan jullie lekker eten. Samenwerken is in deze ronde heel belangrijk.

Ronde 3

In de laatste ronde werk je weer samen met je eerste groepje. Jullie krijgen nu een quizronde voor de kiezen. Hierin komen veel raadsels, vragen en puzzels aan bod. De beste drie groepjes krijgen bonus nagerechten.

Wil je een Escape-diner boeken?

Tijdens het Escape-diner ga je aan de slag in groepen. Daarom is dit diner arrangement alleen te boeken voor groepen van 30 tot 60 personen. Dit maakt dat dit alternatief voor een escape room een goede optie is voor bijvoorbeeld het organiseren van een escape room vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Voor dit arrangement hanteren wij de volgende prijzen:

Dit zijn de prijzen voor zowel de escape room activiteiten als het eten en drinken.

Kom alvast in puzzelstemming!

Houd je van het oplossen van escape room puzzels en raadsels en wil je dit combineren met eten? Of wil je een escape room vrijgezellenfeest organiseren als alternatief voor een normale escape room? Boek dan nu het Escape-diner! Wil je alvast in de stemming komen? Los dan deze puzzel op en win een 10-ritten kegelkaart! Je kunt dan 10 uur gratis kegelen in ons kegelcentrum. Heb je het antwoord gevonden? Haal van dit getal twee af en gebruik het om het volgende telefoonnummer aan te vullen: 0499-577… Bel dit nummer om je antwoord door te geven. Zo kun je in plaats van een escape room ook een avond gaan kegelen voor je vrijgezellenfeest! Heb je nog vragen? Bel dan ook naar bovenstaand nummer.