Escape diner*

Teambuilding tijdens ons Escape-diner

te boeken voor groepen van 30 – 60 personen

Bij ons Escape-diner ben jij niet degene die moet ontsnappen, maar moet je jouw maaltijd laten ontsnappen/verdienen.

Ronde 1

In de eerste ronde strijd je in kleine groepjes, jullie krijgen allemaal dezelfde opdracht.  Het groepje dat als eerste klaar is mag als eerste de kist openen. In de kist zitten vouchers voor extra gerechten en andere bonus-items die handig kunnen zijn in het vervolg van de avond

Ronde 2

In de tweede ronde is het de bedoeling om samen te werken. Jullie krijgen 8 opdrachten die verspreid staan in het restaurant. Aan jullie om deze opdrachten op tijd klaar te hebben, want na 45 minuten staat het hoofdgerecht voor jullie klaar in buffetvorm (OP SLOT). Als jullie de codes/ sleutels allemaal hebben kunnen jullie lekker gaan eten. Wees zuinig met de hints, want je hebt er in totaal maar 3 deze ronde. Overleg goed met elkaar, samenwerking is in deze ronde heel belangrijk.

Ronde 3

In de laatste ronde werk je weer samen met je eerste groepje. Jullie krijgen nu een Quizronde voor je kiezen. Hierin komen veel raadsels, vragen en puzzels aan bod. De beste 3 groepjes krijgen bonus nagerechten.

Zijn jullie bestand tegen de stress van de tijd die tikt? Kunnen jullie goed samenwerken? Houden jullie van puzzels en raadsels? En is bourgondisch genieten een hobby van je?

Dan is dit het perfecte avondje uit met vrienden, familie of collega’s.

Ma t/m do                           Vr t/m zo

€ 37,50 p.p.                             € 42,50

Deze prijzen zijn inclusief drank.

Los jij deze puzzel op? En win een 10 ritten-kegelkaart!

Los de puzzel hiernaast op en ontvang 10 uur gratis kegelen (op 1 baan)

Vul ons telefoonnummer 0499-577  . . .  aan met het antwoord min 2 en bel naar dat nummer om het antwoord van de vierkanten door te geven.

Je ontvangt dan een 10 ritten-kegelkaart. (1 per persoon/adres)