BBQ arrangement

Het BBQ-arrangement is tijdens de Corona-crisis enigszins aangepast; alles wordt aan tafel geserveerd en er zijn vaste bloktijden. 

Bloktijden:

15.00 – 18.00 uur: 1 uur kegelen + 2 uur tafel-BBQ

16.30 – 19.30 uur: 1 uur kegelen + 2 uur tafel-BBQ

18.00 – 21.00 uur: 1 uur kegelen + 2 uur tafel-BBQ

17.30 – 20.30 uur: 2 uur tafel-BBQ en 1 uur kegelen

Reserveren alleen telefonisch 0499-577800

Barbecue aan tafel in ons restaurant

Geniet na het kegelen van overheerlijk eten van onze barbecue aan tafel in ons restaurant! Combineer kegelen in ons naastgelegen kegelcentrum met tafel-barbecueën. Wat houdt dit in? Een tafelbarbecue staat, zoals de naam al verklapt, gewoon op tafel in plaats van buiten. Je gaat zelf aan de slag met het bereiden van je eten. Deze manier van barbecueën is zeer geschikt voor kinderen en ook een leuke optie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest.

Eten van de barbecue aan tafel in ons restaurant: wat bieden we?

Het barbecue- en kegelarrangement bestaat uit één uur kegelen en aansluitend twee uur tafel-barbecueën. Bij de barbecue aan tafel in het restaurant heb je de keuze uit verschillende soorten vlees, vis en groenten. Je gaat zelf op je eigen tempo je eten bereiden. Daarnaast hebben we verschillende bijgerechten, zoals salades en frietjes. De zoetekauwen onder ons kunnen de avond afsluiten met een uitgebreid dessert. Dit bestaat onder andere uit chocolademousse, donuts, brownies, hangop en ijs. Dit arrangement kan ook goed voor een surpriseparty of andere feesten geboekt worden. Wij hanteren de volgende prijzen:

  • Volwassenen – € 22,50 p.p. (ma t/m vrij) – € 27,50 p.p. (za en zo).
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar – € 11,25 p.p. (ma t/m vrij) – € 13,75 p.p. (za en zo).
  • Kinderen jonger dan 4 jaar – gratis.

Kies je ervoor om niet te gaan kegelen en alleen te gaan eten van de barbecue aan tafel in ons restaurant? Dan ontvangt u een korting van: € 1,50 p.p. voor kinderen en € 2,50 p.p. voor volwassenen.

Klik hier om te kijken wat er vrij is en direct te boeken.

Informeer naar ons barbecue- en kegelarrangement

Een avond kegelen in combinatie met een hapje eten van de barbecue aan tafel in ons restaurant is het perfecte uitje voor jou en je vrienden, kinderen of collega’s! Daarnaast is dit arrangement ook geschikt voor kinderfeestjes of als bedrijfsuitje. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499 – 577 800. Het arrangement is te boeken vanaf twee personen. Vooraf reserveren is verplicht.