Thema diner arrangementen

✓ Unieke thema’s
✓ Echte Brabantse gemoedelijkheid
✓ Gezellige sfeer

Bij Koning Goedhart bieden we de leukste thema diner arrangementen! Doordat we zowel activiteiten als diners organiseren, hebben we dit gecombineerd tot verschillende leuke arrangementen in middeleeuwse stijl. Van verkleedde middeleeuwse typetjes met zwaarden en schilden tot drakenbiefstuk en trollenburgers; alles komt voorbij bij Koning Goedhart. Wil je een leuke avond beleven met je vrienden, collega’s of familie? Kies dan een van de thema diner arrangementen en waan jezelf in de middeleeuwen!

Benieuwd naar ons restaurant?

Welke thema diner arrangementen bieden we?

Wij hebben leuke activiteiten voor iedereen. Zo kun je kiezen voor een Puzzel proeverij met je collega’s, een beer experience of een barbecuearrangement in combinatie met een uur kegelen. Ook kun je gaan voor een echte middeleeuwse beleving bij de verjaardag van Koning Goedhart waar je geniet van een buffet en verschillende dranken. Bij dit thema komen er ook types in Middeleeuwste stijl die wel van een geintje houden. Al deze activiteiten zijn in combinatie met een hapje en een drankje. Bij het ene arrangement is dit een uitgebreid buffet en bij het andere een barbecue of een van onze overheerlijke proefplanken. Ben je niet zo van het middeleeuwen thema? Kies dan voor een quizavond of een Diva bingo met je vriendinnengroep. We hebben keuze genoeg!

Voor welk arrangement kies jij?

Beleef een fantastische avond met een van onze thema diner arrangementen. Wil je liever iemand anders een onvergetelijke avond bezorgen? Onze arrangementen zijn ook te boeken als surpriseparty. Heb je interesse? Boek dan direct online! Heb je nog vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel ons dan op 0499 – 577 800. Wij plannen graag het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of een gezellige dag met je vrienden en familie!

 

Oude Grintweg 69a
5688 MB Oirschot
Nederland
0499 – 577 800