Teambuilding diner

✓ Unieke thema’s
✓ Echte Brabantse gemoedelijkheid
✓ Gezellige sfeer

Wil jij samen met je collega’s een leuke avond beleven onder het genot van een zogeheten teambuilding diner? Dan ben je bij Koning Goedhart aan het juiste adres! Wij bieden namelijk verschillende thema teambuilding diners aan die perfect zijn voor groepen collega’s. Tijdens zo’n diner ga je gezellig samen eten met je collega’s in combinatie met een activiteit. Hierdoor kun je in een keer het perfecte bedrijfsuitje plannen! Het is de uitgelegen kans om jouw collega’s nog beter te leren kennen en te werken aan jullie teambuilding.

Benieuwd naar ons restaurant?

Teambuilding diner: wat bieden wij?

Naast een teambuilding diner bieden we dus ook verschillende thema teambuilding activiteiten aan. Zo kun je kiezen voor ons Escape-diner, waarbij je in verschillende rondes puzzels en raadsels op gaat lossen om zo je maaltijd te laten ‘ontsnappen’. Daarnaast organiseren we thema teambuilding quizzen en kun je gaan kegelen in ons naastgelegen kegelcentrum. Samenwerken staat bij deze activiteiten centraal en vormen daarmee het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Ook voor het organiseren van een bijvoorbeeld een surpriseparty is Koning Goedhart de ideale locatie. We hebben namelijk een grote feestzaal tot onze beschikking. Willen jullie liever alleen dineren? Geen probleem! We hebben een uitgebreid menu en verschillende proefplanken om een hele avond van te genieten.

Ga voor de ultieme teambuilding!

Wil je meer informatie over ons teambuilding diner of over onze andere diner arrangementen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499 – 577 800. Wij staan voor je klaar om alle mogelijkheden te bespreken en voor jou en je collega’s een onvergetelijke thema teambuilding avond te organiseren.

 

Oude Grintweg 69a
5688 MB Oirschot
Nederland
0499 – 577 800