Een middeleeuwse surpriseparty organiseren (Voor minimaal 45 pers.)

✓ Unieke thema’s
✓ Echte Brabantse gemoedelijkheid
✓ Gezellige sfeer

Wil je een surpriseparty organiseren voor je vriend, vriendin, familielid of collega? Zoek dan niet verder! Bij Koning Goedhart kun je geheel in middeleeuwse stijl jouw feest vieren. We beschikken over een ruime feestzaal die geschikt is voor zo’n 100 personen. Ons personeel, gekleed in middeleeuwse klederdracht, staat de hele avond voor je klaar. Daarnaast kun je kiezen voor een feestavond met band, een walking diner of een chic diner aan lange tafels. Kortom, alles is hier aanwezig om de ideale surpriseparty te organiseren!

Benieuwd naar ons restaurant?

Een surpriseparty organiseren: wat is de gelegenheid?

Bij ons kun je voor al je feesten terecht. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bruiloft, jubileumfeest of verjaardagsfeestje, bij Koning Goedhart kan het allemaal. Wil je liever een teambuilding feest organiseren voor je collega’s? Ook dat is mogelijk! Onze feestzaal is voor alle feesten en partijen geschikt. Je bent van harte welkom om onze zaal te komen bewonderen en je wensen te bespreken.

Combineer je surpriseparty met een activiteit

Wil je liever jouw surpriseparty organiseren in combinatie met een activiteit? Ook dat is mogelijk bij Koning Goedhart. We hebben verschillende thema arrangementen. Ga voor het oplossen van puzzels en raadsels bij de Puzzel proeverij, test je kennis met een quiz of ga voor een sportieve activiteit in ons kegelcentrum. Op deze manier beleef je een leuke en actieve avond met je vrienden en familie.

Neem contact op voor meer informatie

Wij beschikken over de ideale locatie om een surpriseparty te organiseren. Wil je meer informatie over onze feesten en activiteiten of wil je onze feestzaal eerst bekijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499-577 800. Wij helpen je graag verder!

Oude Grintweg 69a
5688 MB Oirschot
Nederland
0499 – 577 800