Puzzel Proeverij

Nieuw:  De Lunch editie

(mogelijk op donderdag t/m zondag)

Bestaande uit 3 gangen verschillende lunchgerechten en 3 puzzels

€ 17,50 p.p.

Onderstaand arrangement is niet elke dag te reserveren.

Op de volgende data is dit wel te reserveren: via 0499-577800

8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 29, 30, 31 juli

6, 7, 12, 13, 14, 19, 20 21, 26, 27, 28 augustus

2, 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 25, 26, 27 september

Onze Puzzel proeverij: een ware culinaire tocht

Voor de puzzelliefhebbers organiseren we een puzzelproeverij, ook wel een culinaire tocht genoemd. Door het oplossen van puzzels en raadsels kun je een fles openen waar bijvoorbeeld een proefplank in zit. Deze krijg je dan als eerste opgediend. Op deze manier speel je verder. Bij elke nieuwe opgeloste puzzel of raadsel krijg je een proefplank. Deze culinaire tocht is bedoeld voor groepen van twee tot zestig personen

Een culinaire tocht met verschillende keuzes

Bij de Puzzel proeverij heb je verschillende opties. Je kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

In deze proeverij nemen we je mee in een culinaire tocht met verschillende kleine gerechten. Allemaal gemaakt met een middeleeuwse twist door onze kok Arnoud Eendenbout. Daarnaast bieden we ook het vergelijkbare Escape-diner. Ook hier ga je aan de slag met puzzels en raadsels, maar dit is net iets anders ingericht.

Welke proefplanken bieden we?

Bij onze culinaire tocht heb je de keuze uit verschillende proefplanken. Geef bij de reservering aan welke proefplanken je graag wilt reserveren. Organiseer je de Puzzel proeverij bijvoorbeeld als bedrijfsuitje en ben je met een grote groep? Geef dit dan ook aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Je hebt de keuze uit de volgende planken:

Garnalen mix met sla, lente ui, peterselie en elfensaus, dungesneden runderplakjes met eeuwen oude kaas, truffelsaus en pijnboompitjes, komkommerplakjes met tzatziki, rode ui en pijnboompitjes en door drakenvuur gesmolten kaaskroketjes.

3 verschillende huisgemaakte soepen (per seizoen verschillend), brood met verschillende smeersels en rauwe ham.

Tacoschelpen, gevuld met middeleeuwse gehakt-bonenschotel en varkenshaas en drakenribbetjes geserveerd met uienringen

Kruidig kipspiesje, gyros varkensspiesje, kruidige olijven, tomaat/mozzarella-spies, pindasaus, looksaus en krulfriet.

De galg; klassieke hangop met rood fruit, Zwarte magie; magisch lekkere brownie en de Wat Moet dat Mousse; chocolademousse van karamel zeezout.

De inhoud van de planken van de culinaire tocht zijn onder voorbehoud. Dit kan een beetje afwijken.

Wil je deelnemen aan de Puzzel proeverij?

Zoek je nog een leuk idee voor een bedrijfsfeest of familiedag? Kies dan voor onze Puzzel proeverij! Let op dat je altijd van tevoren reserveert. Zo kunnen we rekening houden met het aantal personen. Heb je interesse in deze culinaire tocht? Reserveer dan meteen online. Ben je op zoek naar een ander soort activiteit? Bekijk dan ook eens onze andere diner arrangementen. Voor vragen of meer informatie kun je ons bereiken door te bellen naar 0499 – 577 800.