Privacyverklaring van Themarestaurant Koning Goedhart

Deze privacyverklaring is een bedoeld om inzicht te geven in de manier waarop Themarestaurant Koning Goedhart omgaat met de privacy van klanten, prospects en bezoekers. Themarestaurant Koning Goedhart is gevestigd in Oirschot en vindbaar in de Kamer van Koophandel onder nummer 58226389. Met deze privacyverklaring en de genomen maatregelen voldoen we aan de regelgeving aangaande de AVG-privacywet (Algemene verordening gegevensbescherming).

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom

Gegevens van klanten en prospects
Van onze klanten en prospects verzamelen we alleen de noodzakelijke gegevens om onze dienstverlening te kunnen uitoefenen. Deze gegevens bestaan uit de naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de bevestiging van de reservering te sturen en om contact te kunnen leggen bij eventuele vragen.

Formulieren op website
Wanneer een contactformulier of reserveringsformulier op Koninggoedhart.nl wordt ingevuld dan vragen wij minimale informatie bestaande uit een naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Ingesloten inhoud van andere websites
Pagina’s op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen, bijvoorbeeld Youtube en Google Maps. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich hetzelfde alsof de bezoeker die website bezoekt. Die websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Bezoekersstatistieken
Koninggoedhart.nl maakt gebruik van Google Analytics om de statistieken van de bezoekers te monitoren. We hebben de data die wordt opgeslagen door Google Analytics geanonimiseerd (Anonymize IP) door het laatste octet van het IP-adres van je bezoek te verwijderen. We hebben voor Koninggoedhart.nl ‘gegevens delen’ met Google Analytics uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Met Google is een bewerkersovereenkomst afgesloten waarin staat vermeld hoe Google omgaat met de gegevens van de bezoekers. Hierin is vastgelegd dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van onze websitebezoekers.

Met wie we jouw data delen

De persoonsgegevens die we van onze klanten en prospects ontvangen zullen we zo min mogelijk delen met derden. Wij hebben daar geen plannen voor en zien ook geen reden om dit in de toekomst te starten.

Bij een reservering worden de gegevens gedeeld met ons reserveringssysteem Easy reservation. Bekijk hier hoe ze omgaan met je privacy.

Hoe lang we jouw data bewaren

Persoonsgegevens worden voor 10 jaar bewaard.

De bewaartermijn van de (geanonimiseerde) gegevens die via Google Analytics worden verzameld, is 26 maanden.

Welke rechten je hebt over je data

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur een e-mail met deze aanvraag naar info@koninggoedhart.nl.

Hoe we jouw data beveiligen

Op de website Koninggoedhart.nl maken wij gebruik van een versleutelde SSL-verbinding om te voorkomen dat bezoekersdata lekt.

Alle persoonsgegevens kunnen alleen ingekeken worden beschermd met een wachtwoord.

Wij registreren alle datalekken in onze systemen. Omvangrijke datalekken worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze website is door Farla Webmedia bewerkt om te voldoen aan de AVG-privacywet.