Feesten

Een thema bedrijfsfeest: het perfecte teamuitje (minimaal 45 pers., voor exclusiviteit)

Plan het perfecte teamuitje en ga voor een thema bedrijfsfeest bij Koning Goedhart! Onze sfeervolle middeleeuwse zaal is uitermate geschikt voor feesten en partijen tot maximaal 100 personen. Dit stelt ons in staat om een thema bedrijfsfeest te organiseren geheel in middeleeuwse sferen. Geniet samen met je collega’s van een gezellig feest met lekker eten en leuke activiteiten.

Stel je eigen thema bedrijfsfeest samen

Ga je voor een diner, buffet, barbecue, brunch of borrel? De keuze is aan jou! Je kunt bij ons je eigen feest samenstellen. Combineer bijvoorbeeld een borrel met een karaokeavond of een zomerse barbecue met een pubquiz. Daarnaast organiseren we ook casinoavonden, escape-diners, de zogeheten beer-experience en kun je kegelen in ons naastgelegen kegelcentrum. Ook kun je kiezen voor een van onze thema-avonden. We hebben voor ieder wat wils!

Neem gerust contact op voor meer informatie

Wil je meer informatie over een bedrijfsfeest met teambuilding activiteiten en een specifiek thema? Wij helpen je graag verder! Daarnaast kun je ook langskomen op locatie om onze feestzaal te bekijken. Zo kunnen we onder het genot van een kop koffie alle wensen en mogelijkheden bespreken. Neem contact op door te bellen naar 0499 – 577 800. Wij helpen je graag verder om het perfecte thema bedrijfsfeest te plannen voor jou en je collega’s!